Σχετικά με εμάς

img
ΝΑ.Β.Ε.

Η ΝΑ.Β.Ε. ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ

Η Ναυαγοσωστική Ακαδημία Βορείου Ελλάδος ιδρύθηκε το 2003, (Απόφαση ΥΕΝ/ΓΔΛΠ/ΠΛΑ, Αριθμ. 02/2003/Αριθμ. Πρωτ. 2119.6.3/01/2003/18-7-2003) από εκπαιδευτές και επαγγελματίες ναυαγοσώστες από όλες τις μέχρι τότε σχολές, με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της Ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα. .

Η Ν.Α.Β.Ε., με τους πιο καταρτισμένους και με 16ετή πείρα εκπαιδευτές, κατόχους πτυχίων ναυαγοσωστών από την Παγκόσμια Οργάνωση Ναυαγοσωστικής (I.L.S.), είναι έτοιμη να προετοιμάσει και να εκπαιδεύσει επαγγελματίες ναυαγοσώστες.

Οι ναυαγοσώστες μας θα εγγυηθούν την ασφάλεια των λουομένων στις Ελληνικές παραλίες και πισίνες, εξοπλίζοντας αυτές, ταυτόχρονα, μόνο με απολύτως αξιόπιστα υλικά, που χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους ναυαγοσωστικούς οργανισμούς διεθνώς.

Με υπευθυνότητα η Ν.Α.Β.Ε., στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία των στελεχών της, αναλαμβάνει να οργανώσει και να επανδρώσει οποιαδήποτε παραλία ή πισίνα σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις των σχετικών νόμων.

Ειδικεύεται επίσης στην προετοιμασία παραλιών για απόκτηση Γαλάζιας Σημαίας. Αποκλειστικός στόχος η ασφάλεια των λουομένων και η διατήρηση υψηλής ποιότητας παρεχό

• Χορήγηση πτυχίου επαγγελματία ναυαγοσώστη.

• Οργάνωση και διαχείριση λουτρικών εγκαταστάσεων.

• Εκπαίδευση προσωπικού ή παροχή εκπαιδευμένων ναυαγοσωστών.

• Πώληση εξοπλισμού ναυαγοσωστικής και Α’ Βοηθειών.

Η ΝΑ.Β.Ε. ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ
ΝΑ.Β.Ε. Ημέρα Αιμοδοσίας

Η Ν.Α.Β.Ε. συμμετέχει σε πολλές εθελοντικές δραστηριότητες, με σκοπό την εξοικείωση του απλού πολίτη σε θέματα ναυαγοσωστικής, Α’ Βοηθειών, ασφάλειας στο υγρό στοιχείο και κοινωφελούς έργου. Στις .... Μαρτίου 2005 θα πραγματοποιηθεί Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε συνεργασία

Επισκέπτες από το Queensland της Αυστραλίας

Ενημερωτικό σεμινάριο ναυαγοσωστικής με εκπαιδευτές και ομιλητές από το Queensland της Αυστραλίας, στο ξενοδοχείο Κempinski στη Θεσσαλονίκη και σε θάλασσα στη Χαλκιδική.

Τσαμπάζης Ευάγγελος
Μήνυμα από τον Διευθυντή της ΝΑ.Β.Ε.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος για αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος. Κάθε χρόνο καταγράφονται 300 περιστατικά στο υγρό στοιχείο. Στόχος μας είναι αυτό το νούμερο να γίνει μηδεν.

Τσαμπάζης Ευάγγελος
Διευθυντής ΝΑ.Β.Ε.

Οι Εκπαιδευτές της ΝΑ.Β.Ε.

Η ΝΑ.Β.Ε έχει στο δυναμικό της ιδιαιτέρως καταρτισμένους και με πολυετή πείρα επαγγελματίες εκπαιδευτές, κατόχους διεθνώς αναγνωρισμένων πτυχίων εκπαιδευτών και ναυαγοσωστών από την Αυστραλιανή Ομοσπονδία Ναυαγοσωστικής (S.L.S.A.) και πιστοποιημένους με πτυχίο ναυαγοσώστη και άδεια άσκησεως επαγγέλματος (βάση του Π.Δ. 31/2018).

Η συνεχόμενη μετεκπαίδευση - εξειδίκευση τους και η πολυετής επαγγελματική τους πείρα τους καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, να κατανοήσουν τα αδύναμα σημεία των μαθητών και να τους εκπαιδεύσουν κατάλληλα.

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι