Επόπτης ασφαλείας

img
courses_safety

Επόπτης ασφαλείας

0 Student Enrolled

Πτυχίο Επόπτη Ασφαλείας Κολυμβητικών Δεξαμενών – Ναυαγοσώστη Πισίνας, όπως ορίζεται στο άρθρο 21, παράγραφος 3, της Υπουργικής Απόφασης 87/Γ1/443/24-01-1973.

Με γνώμονα την ασφάλεια των λουομένων, γεγονός που σηματοδοτεί νέες ρυθμίσεις και οργανωτικές προοπτικές για κάθε τουριστικό οργανισμό και κάθε επιχειρηματία, στόχος μας είναι και η οργάνωση και η εκπαίδευση στελεχών ξενοδοχειακών μονάδων και κάθε είδους λουτρικών εγκαταστάσεων.

Αν διαθέτεται ξενοδοχειακή μονάδα με λουτρική εγκατάσταση επιβάλλεται από τη νομοθεσία η παρουσία ναυαγοσώστη ή επόπτη ασφαλείας. Το πιστοποιητικό επόπτη ασφαλείας μπορεί να χορηγηθεί σε οποιονδήποτε υπάλληλο ή ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας ή λουτρικής εγκατάστασης αρκεί να είναι άνω των 18 ετών και να έχει ολοκληρώσει τον απαραίτητο κύκλο μαθημάτων.

Το πιστοποιητικό έχει διάρκεια 2 χρόνια. Μετά τη λήξη του επαναλαμβάνεται η εκπαίδευση εκ νέου και χορηγείται νέο πιστοποιητικό.

Όταν πρόκειται για πάνω απο τρείς συμμετέχοντες του ίδιου ξενοδοχείου, η εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Επίσης η εκπαίδευση μπορεί να γίνει και μέσω των προγραμμάτων ΛΑΕΚ 0,45% ΟΑΕΔ.

Μαθήματα: 3 Μαθήματα Διάρκεια: 15 ώρες Γλώσσα: Ελληνικά
Θέσεις: 7 Θέσεις Έναρξη: Κάθε βδομάδα Εκπ. Υλικό: Ναι

Λεπτομέρειες Μαθήματος:

Στα μαθήματα διδάσκονται:

 • Παροχή Α’ Βοηθειών.
 • Παροχή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόννησης, ΚΑΡΠΑ.
 • Ασφαλή απομάκρυνση θύματος εκτός υγρού στοιχείου.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

 • 4 φωτογραφίες πάσου.
 • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
 • Πιστοποιητικό υγείας από Ειδικό Παθολόγο, από το οποίο προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος δεν πάσχει από μεταδοτική ασθένεια, κρίνεται υγιής και ικανός για την εκπαίδευση.

 

  Δηλώστε Ενδιαφέρον για το μάθημα


  Εγγραφή στο Newsletter

  Μείνετε πάντα ενημερωμένοι
  ΕΣΠΑ