Ναυαγοσώστης Πισίνας

img
course_pool

Ναυαγοσώστης Πισίνας

0 Student Enrolled

Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε τεχνικές και μεθόδους ναυαγοσωστικής πρόληψης και διάσωσης με στόχο είτε την εργασιακή αποκατάσταση είτε και μόνο τη γνώση τέτοιων τεχνικών προς προσωπικό όφελος.

Ειδικότερα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία ναυαγοσωστικής διάρκειας 40 ωρών και πράξη ναυαγοσωστικής διάρκειας 30 ωρών . Στα μαθήματα διδάσκονται μέθοδοι αναγνώρισης θυμάτων ή επικίνδυνων ρευμάτων και επικίνδυνων ψαριών, οι υποχρεώσεις του ναυαγοσώστη και η χρήση ναυαγοσωστικού εξοπλισμού, η ισχύουσα νομοθεσία αλλά και το ναυαγοσωστικό στυλ κολύμβησης, η προσέγγιση και η ρυμούλκηση θύματος και διάφορες τεχνικές αυτοδιάσωσης.

Επιπλέον, η θεωρία και πράξη Α’ Βοηθειών διάρκειας 10 ωρών, περιλαμβάνουν μεθόδους παροχής Α’ Βοηθειών σε περιπτώσεις όπως κατάγματα, δηλητηριάσεις, θερμοπληξία ή εγκαύματα, καθώς προσφέρετε και η απαραίτητη εξάσκηση σε προπλάσματα για την εξοικείωση στη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ΚΑΡΠΑ, και την ακινητοποίηση και μεταφορά τραυματία.

Μαθήματα: 20 Μαθήματα Διάρκεια: 80 Ώρες Γλώσσα: Ελληνικά
Θέσεις: 7 Θέσεις Έναρξη: Κάθε μήνα Εκπ. Υλικό: Ναι

Λεπτομέρειες Μαθήματος:

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

 • 4 Φωτογραφίες πάσου
 • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
 • Ιατρικές βεβαιώσεις σε ισχύ από Καρδιολόγο, Παθολόγο, Δερματολόγο, Ψυχίατρο όπου δηλώνεται ότι είστε ψυχικά υγιής, ικανοί απο ιατρικής άποψης να ασκήσετε το επάγγελμα του ναυαγοσώστη.

 

  Δηλώστε Ενδιαφέρον για το μάθημα


  Εγγραφή στο Newsletter

  Μείνετε πάντα ενημερωμένοι
  ΕΣΠΑ